SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eski sevgiliye dövmeli işkence! Yüzüne ve göğüslerine adını kazıdı

Eski sevgiliye dövmeli işkence! Yüzüne ve göğüslerine adını kazıdı

03 Eylül 2023 Pazar - 12:23




3 yıldır birlikte olduğu sevgilisinden ayrılmayı kabullenemeyen bir genç, genç kadını kaçırıp resmen işkence etti. Yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine adını kazıyan ve daha sonra 'Sen benim malımsın' ifadesini kullanan şahıs dünya medyasında yankı uyandırdı.





Brezilya’nın Taubate şehrinde meydana gelen ve son günlerin en skandal olaylarından biri olarak kayıtlara geçen gelişmede iki eski sevgili arasında yaşananlar yer aldı. 20 yaşındaki Gabriel Henrique Alves Coelho isimli bir adam eski sevgilisi Tayane Caldas’i kaçırdı ve kabusu yaşattı. Genç kadını babasının arabasına zorla bindiren Gabriel, evine götürdüğü Tayane'yi hemen sandalyeye bağladı. Bu sırada Tayane'ye 'Sen benim malımsın' diyen Gabriel kısa bir süre sonra skandala imza atacaktı.

GÖĞÜSLERİNE VE YÜZÜNE ADINI KAZIDI

Evinde bir süre şiddet uyguladığı genç kadına bir süre sonra dövme yapan Gabriel Coelho, Tayane'nin suratına 'Tayane Coelho' yazdı. Sadece yüzü değil, Gabriel, Tayane'nin göğüsleri ve kasıklarına da adını kazıdı. Dövmeyi bitirir bitirmez eski sevgilisine aynaya bakmasını söyleyen Gabriel hakkında genç kız şöyle dedi:

'Bana aynaya bakmamı söyledi, gördüğüm şeyler korkunçtu. Yaşadıklarımdan sonra terapiye başladım. Hatırlamamak için dövmelere bile bakmıyordum'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap