SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı casusluğu açıkladı!

Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı casusluğu açıkladı!

14 Haziran 2022 Salı - 10:46




Türkiye ile Yunanistan arasında son dönemde gerilim tırmanırken Türkiye'nin askeri planlarına dair önemli bir detay açıklandı.





CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik üzerinden dikkat çeken bir detay açıklandı.

Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Türkiye ile Yunanistan arasındaki adaların silahlandırılması konusundaki gerilimin devam ettiği bugünlerde kumpas davaları sürecinde bir gazetecinin Türkiye’nin askeri planlarını Yunanistan’a sızdırdığını açıkladı.

Pekin, FETÖ’nün TSK’ya yönelik kumpas davaları sürecinde Mehmet Baransu’nun TSK’nın askeri planlarını Yunanistan’a ifşa ettiğini söyledi.

“PLANLAR DEŞİFRE EDİLDİ”

“TSK’ya açılan davalar sürecinde bir gazeteci Birinci Ordu Komutanlığı’nın Yunanistan’la ilgili planlarını deşifre etti” diyen Pekin, şöyle devam etti:


“Bunların hepsi bugün değişti, yeniden hazırlandı. O dönemin Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner bana ‘Git savcıyla görüş, asıl casusluğu bu adam yapıyor’ diye söyle dedi. Gittim konuştum ancak başaramadım. Çünkü o da FETÖ'cüydü."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap