SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eski eşinin boğazını kesip ''yanlış anlaşılma oldu'' dedi!

Eski eşinin boğazını kesip ''yanlış anlaşılma oldu'' dedi!

30 Aralık 2020 Çarşamba - 12:48




Antalya'da kendisini aldattığı iddiasıyla beraber yaşadığı eski eşinin boğazını kesip bıçakla yaralayan, kadının görüştüğü kişiyi de bıçaklayan zanlı duruşmadaki ifadesinde, “Kesinlikle öldürme gibi bir niyetim olamaz. Yanlış anlaşılma olduğu kanaatindeyim" dedi.





Olay, 10 Ekim 2019 yılında meydana geldi. Antalya Kemer ilçesi'nde oturan Poyraz Ç. (35),, boşanmalarına rağmen birlikte yaşadığı Oya A.'nun (32) kendisini aldattığından şüphelendi. Poyraz Ç., internetten indirdiği bir takip programını Oya A.'nun cep telefonuna yükledi. Bir süre sonra Oya A.'nun cep telefonunu inceleyen Poyraz Ç., eski eşinin sık sık bir numarayla görüştüğünü belirledi. Poyraz Ç., zorladığı Oya A.'nun, Gökhan K. ile görüştüğünü öğrendi. Poyraz Ç., daha sonra eski eşinin boğazını kesti, çeşitli yerlerinden 5 kez bıçakladı. Poyraz Ç., ardından Gökhan K.'nin iş yerine gitti. Gökhan K.'yi iş yerinde göğsünden ve ellerinden bıçaklayan Poyraz Ç., otomobiliyle Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Poyraz Ç., tutuklanırken tedavileri tamamlanan Oya A. ve Gökhan K. taburcu oldu.

'YANLIŞ ANLAŞILDIM'

15'er yıl hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Poyraz Ç.'ın, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davasına devam edildi. Sanık duruşmaya SEGBİS aracılığıyla katılırken, taraf avukatları hazır bulundu. Daha önceki savunmalarında olduğu gibi suçlamaları kabul etmeyen Poyraz Ç., “Ben hiç bir şekilde ne Gökhan, ne de Oya'ya karşı öldürme niyetiyle hareket etmedim. Her ikisini de yaralamak istemedim, niyet etmedim" dedi.

Eşinin, elindeki bıçağı alırken yaralandığını öne süren Poyraz Ç., avukatının beyanlarına katıldığını ifade ederek, “Benim kesinlikle öldürme gibi bir niyetim olamaz. Bir yanlış anlaşılma olduğu kanaatindeyim. Bu yaşananlardan dolayı çok pişmanım. Ayrıca kaçma gibi bir durum olmadı. Kendim teslim oldum" diye konuştu.

Sanığın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap