SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eski defterler açıldı: Ümit Özdağ ile Hilal Kaplan birbirine girdi

Eski defterler açıldı: Ümit Özdağ ile Hilal Kaplan birbirine girdi

13 Mayıs 2022 Cuma - 17:16




Bakan Soylu ile polemik yaşayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu kez pelikancı Hilal Kaplan'la sosyal medyada tartıştı. Birbirine giren Özdağ ile Kaplan arasında eski defterler açıldı.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir televizyon programında "Hayvandan aşağı biridir. Soros'un çocuğudur" sözleriyle gündeme gelen  Zafer Partisi Genel Başkanı  Ümit Özdağ, gündemden düşmüyor.  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na 2012 ve 2013 yılında yaptığı paylaşımlar nedeniyle verilen hapis cezası sonrasında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Hilal Kaplan arasında eski defterler açıldı. 

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın, Canan Kaftancıoğlu'na destek paylaşımını alıntılayan Ümit Özdağ,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile TRT Yönetim Kurulu'nda atanan pelikancı Hilal Kaplan'ın eski Fethullah Gülen twitlerini hatırlattı. Özdağ, "Hilal Kaplan'ı ve Nagehan Alçı'yı teröre övgü ve devlet görevlilerine hakaretten Canan Kaftancıoğlu ile aynı hapishaneye koymuyorsanız, adaletten bahsetmeyin! Adalet, aynı suça aynı ceza demektir. Kaplan ve Alçı'yı ödüllendir, Kaftancıoğlu'nu hapse at. Ak Parti adaleti..." yorumu yaptı.

Hilal Kaplan ise sosyal medya hesabından Ümit Özdağ'a "CIA ajanları ile Washington’daki sözde Kürdistan panellerinde fink atan ümitsiz: Terör örgütü MLKP kurucusuna bin selam çakan & tweeti hâlâ duran terör sempatizanına sahip çıkmak için lafı kurnazca dolandırma. Muhatabım olamazsın" dedi.

Hilal Kaplan'ın paylaşımını alıntılayan Özdağ, "Büyük vatansevmez Hilal Kaplan ne demiş? Türk Dışişleri Bakanlığı’nın resmî görevlendirmesi ile katıldığım toplantı bu Hilal. Bir zamanlar 'Demokrat Öcalan ve Kürdistan' naraları atan sen şimdi sözde Kürdistan diyorsun ya. Bu bile büyük gelişme. Suçlusun, gereken sadece yargılanman." ifadeleriyle karşılık verdi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap