SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen Son Yolculuğuna Uğurlandı

18 Eylül 2022 Pazar - 12:52




Yaşamını yitiren CHP 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Pekşen Ankara Kocatepe Camii’nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.





Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve daha sonra Ankara'ya sevk edilen Haluk Pekşen, önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

25 ve 26'ıncı Dönem CHP Trabzon Milletvekili Pekşen için bugün TBMM'de cenaze töreni düzenlendi. Törene Pekşen'in ailesi ve yakınları ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve milletvekilleri katıldı.

Yaşamını yitiren CHP 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Pekşen Ankara Kocatepe Camii'nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Ankara'da cuma günü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen bugün Ankara Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP'den ve İYİ Parti'den milletvekilleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt katıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap