SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eşi ve bebeği hastaneye koştu

Eşi ve bebeği hastaneye koştu

07 Ocak 2015 Çarşamba - 09:05




Kumaş'ın eşi Gülcan Kumaş, 2 aylık bebekleri Elif Yaren ile birlikte Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeydi.





Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü girişinde bulunan nöbetçi kulübesine yönelik canlı bomba saldırısında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş'ın eşi Gülcan Kumaş, 2 aylık bebekleri Elif Yaren ile birlikte Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Gülcan Kumaş, bebeği ve bir yakınıyla birlikte akşam saatlerinde geldiği hastanede bir süre kaldıktan sonra, ayrıldı.
Gülcan Kumaş'ın güçlükle ayakta durduğu ve koluna kadın polislerin girdiği dikkat çekti. Kumaş'ın, araca bindikten sonra ise 2 aylık bebeğini kucağına alarak sarıldığı ve gözyaşı döktüğü görüldü. Gülcan Kumaş, bebeği ve bir yakınıyla birlikte akşam saatlerinde geldiği hastanede bir süre kaldıktan sonra, ayrıldı. Gülcan Kumaş'ın güçlükle ayakta durduğu ve koluna kadın polislerin girdiği dikkat çekti. Kumaş'ın, araca bindikten sonra ise 2 aylık bebeğini kucağına alarak sarıldığı ve gözyaşı döktüğü görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap