SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eroğlu hız kesmiyor

Eroğlu hız kesmiyor

10 Mayıs 2015 Pazar - 15:36




Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, seçim çalışmalarını yürüttüğü İzmir’de sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) bir araya geldi





Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sivil toplum kuruluşu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Eroğlu, toplantıda yaptığı açıklamada, STK’ların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak “Siz, toplumun nabzını tutuyorsunuz. STK’ların sayısı geçmişte çok azdı ancak son zamanlarda sayıları önemli ölçüde arttı. Farklı maksatlarla kurulan bu STK’ların düşüncelerini çok önemsiyoruz. Sizlerin tenkit ve önerilerini ciddiye alıyoruz” dedi.

İzmir’in, Türkiye’nin ve Ege’nin önemli bir şehri olduğunun altını çizen Eroğlu, şöyle konuştu: ”Bende İzmir’den milletvekili adayı olduğum için gurur yaşıyorum. Elimden gelen bütün gayreti gösteriyorum. Zaten aday olmadan önce de İzmir’e çok hizmetimiz oldu. Bu hizmetleri anlatacak çok fazla vakit bulamadık. Bu hizmetleri İzmirlilere anlatmak gerekiyor.” Dün akşam Cumhurbaşkanının İzmir’e geldiğini ve 776 milyon liralık açılışı gerçekleştirdiğini vurgulayan Veysel Eroğlu, ”Eskiden böyle yatırımlar mümkün değildi. İzmir unutulmuş bir ildi. İzmir’in potansiyeli var. Bizim yalnızca bunu harekete geçirmemiz lazım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap