SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan’ın parti üyeliğine ilişkin konuştu!

Erdoğan’ın parti üyeliğine ilişkin konuştu!

18 Nisan 2017 Salı - 12:28




Başbakan Binali Yıldırım, referandumda resmi sonuçların ilan edilmesiyle birlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a parti üyeliği için teklifte bulunacaklarını





Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuştu. Başta ana muhalefet partisi olmak üzere tüm kesimlerin sandıktan çıkan sonuca saygı duyması gerektiğini ifade eden Yıldırım, "Şaibe söylentileri yayarak halk oylamasının sonucuna gölge düşürmeye çalışmak beyhudedir" dedi. Referandumda çıkan sonucun yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirten Başbakan, birlik-beraberlik vurgusu yaptı ve 16 Nisan'da Tüm Türkiye'nin kazandığını söyledi. Yıldırım şöyle konuştu:

Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur. Bu sonuç, yeni bir dönemin başlangıcıdır. Kazanan sadece "evet" kampanyasına destek veren 25 milyon 154 bin vatandaşımız değildir. Tercihi "hayır" olan 23 milyon 775 bin 294 vatandaşımız da 16 Nisan'da kazanan olmuştur. Çünkü Türkiye kazanmıştır, demokrasi güçlenerek bu halk oylamasından kazançlı çıkmıştır."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A PARTİ ÜYELİĞİ TEKLİFİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a parti üyeliği için yapılacak teklife ilişkin de konuşan Başbakan Yıldırım, "Diğer bir husus da cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu AK Parti'yle ilişiğinin tekrar kurulmasıdır. Dolayısıyla resmi sonuçların ilan edilmesiyle beraber kurucu genel başkanımızı partimize davet edeceğiz. Kendisini aramızda görmekten büyük bir bahtiyarlık duyacağız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap