SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ın danışmanı olacak

Erdoğan'ın danışmanı olacak

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 10:54




17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından istifa etmek zorunda kalan eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın yeni görevi belli old





Bir ses kaydında "Bakara - makara" diyerek Kur'an-ı Kerim'in sureleriyle alay ettiği ileri sürülen ancak ses kaydını 'montaj' diyerek yalanlayan eski bakan Egemen Bağış, AK Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışmanlık yapacak.

17 ARALIK SÜRECİNDE İSTİFA EDEN 4 BAKANDAN BİRİYDİ

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından istifa etmek zorunda kalan 4 bakandan biriydi. Başbakanlık yaptığı dönemde de Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimler arasında bulunuyordu.

YÜCE DİVAN OYLAMASIYLA YARGILANMAKTAN KURTULDULAR

Siyasi tarihimizde 'tartışmalı bir süreç' olarak yerini alan Meclis'teki Yüce Divan oylamasıyla Bağış ve AK Partili diğer 3 bakan yargılanmaktan kurtulmuştu. 7 Haziran genel seçiminde 3 dönem kuralına takılan Egemen Bağış, şimdi AK Saray'da görevlendiriliyor.


DIŞ POLİTİKADAN SORUMLU OLACAK

Erdoğan, Saray'a alacağı isimleri belirledi. Danışmanlık yapacak olan Bağış'ın yanı sıra bakanlardan Taner Yıldız ve Mehdi Eker de AK Saray'da görevlendirilecek. Bağış, Avrupa ve dış politika danışmanlığı yapacak.

 

(Kaynak: Hasan Bozkurt/Millet Gazetesi)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap