SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ın yeğeni ifşa etti! Melih Gökçek'in canlı yayındaki oyunu

Erdoğan'ın yeğeni ifşa etti! Melih Gökçek'in canlı yayındaki oyunu

20 Mayıs 2022 Cuma - 12:38




Erdoğan tarafından görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, CNN Türk canlı yayınında Mansur Yavaş'la ilgili yazılan bir kitabı tanıtmıştı.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, CNN Türk canlı yayınında Mansur Yavaş'la ilgili yazılan bir kitabı ekranda  tanıttı. 

"ÇOK DİKKATLİ İZLEMİŞ"

Melih Gökçek'in gösterdiği kitabın yazarı Zihni Çakır, o anı sosyal medyada paylaşarak, "CNNTürk’de sayın Melih Gökçek’i izledim. Kaleme aldığım “SANSAR Yavaş Yavaş Vurgunun Hikayesi” kitabımın üzerindeki işaretlemeler ve ayraçlara bakılırsa kitabı baştan sona çok dikkatli incelemiş." ifadelerine yer verdi. 

ERDOĞAN'IN YEĞENİ İFŞA ETTİ

Zihni Çakır'ın bu paylaşımını alıntılayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın yeğeni gazeteci Cengiz Er, "Melih Gökçek, kendi kanalında çalışan maaşlı elemanının Mansur Yavaş ile ilgili yazdığı kitabı CNN Türk'te, hem de Ahmet Hakan'ın yayınında tanıtıyor. Yazarı da tabi ki bunu hemen fırsata çeviriyor. Oy oy oy..." ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap