SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ın sözleri gündem oldu: Aç kalan filan yok vicdansızlık yapma!

Erdoğan'ın sözleri gündem oldu: Aç kalan filan yok vicdansızlık yapma!

27 Mayıs 2022 Cuma - 18:50




Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı törende yaptığı açıklamada "Birileri çıkıp 'aç kaldık' diyor. Vicdansızlık yapma, aç kalan falan yok. " açıklamasında bulundu.





Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Merkez Ofisi Açılışı ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şunları söyledi:

“Türkiye’yi büyütme anlayışı üzerine kurulu yeni ekonomi programımızın en büyük güvencesi sizlerin azmi ve gayretidir. Geçtiğimiz 20 yılda nasıl yapılamaz denilen her işi birlikte yapılır hale getirdiysek, her mücadeleyi birlikte zafere ulaştırdıysak inşallah bu hedefi birlikte vasıl olacağız.

Hükümetimizi ilk kurduğumuzda bu ülke 1994 ve 2001 krizlerinin ağır yükü altında ayakta durmakta zorlanıyordu. Altyapı eksikliklerimiz ve reel ekonominin siyasi istikrarsızlığın, darbe, vesayet ve akıl dışı baskılarla sürekli tökezleyen yapısı sebebiyle geleceği kestiremiyorduk.

Önce istikrar ve güven iklimini tesis ettik. İş dünyamız bir anda adeta şaha kalktı. İlk önemli adımlar olarak bir Marmaray’ın yapılışı rastgele bir olay değildi. Bütün engellemelere rağmen, her türlü takozu koymalarına rağmen bizim için olmaz denilen Marmaray’ı denizin altından girip denizin altından çıkmak suretiyle milletimizin hizmetine sunduk.

Avrasya’ya da aynı şekilde milletimize, güzel İstanbul’umuza kazandırdık. Yetmedi Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü de, Şehitler, Fatih Sultan ve ardından Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bitirmek üzere milletimizin istifadesine sunduk. Onunla da kalmadık Osmangazi Köprüsü’nü bitirerek hizmete sunduk.


“AÇ KALAN FALAN YOK”

Birileri çıkıp ‘aç kaldık’ diyor. Vicdansızlık yapma, aç kalan falan yok. Yeter ki dürüst, samimi ol. Şu anda yapmış olduğumuz zamlarla, parasal düzenlemelerle vatandaşımızın bu imkanlarını da nereden nereye getirdiğimiz ortada.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap