SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ın eski doktorundan çarpıcı sözler! Belgeyle ortaya koydum

Erdoğan'ın eski doktorundan çarpıcı sözler! Belgeyle ortaya koydum

07 Şubat 2022 Pazartesi - 11:14




Erdoğan'ın eski doktoru ve AK Parti'nin eski milletvekili Turhan Çömez katıldığı yayında çarpıcı ifadeler kullandı. Çömez, Erdoğan'ı artık tanıyamadığını söyleyerek yolsuzluklarla ilgili konuştu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve AK Parti’nin kuruluşunda da yer alan AK Parti 22. Dönem Milletvekili Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Turhan Çömez, ergenekon sürecinde kumpasa maruz kaldığını ve 12 yıl Türkiye’ye dönemediğini söyledi.

Cumhuriyet’in Youtube kanalında konuşan Turhan Çömez, Türkiye’ye her geldiğinde gözlemde bulunduğunu belirterek, insanların sabrının giderek azaldığını söyledi.

YOLSUZLUKLARI ORTAYA KOYDUM KUMPASLA KARŞILAŞTIM

Turhan Çömez, “Özellikle siyasi liderlerin ve iktidar paydaşlarının söylemleri toplumun sorunlarından uzak hale gelmiş, bu da üzüntü verici. Türkiye gerçek bir demokrasiyle yönetilmediği için, böyle bir süreci şeffaf şekilde yönetmeniz mümkün olmuyor.” dedi. AK Parti’de milletvekilliği yaptığı dönemde, yolsuzluk iddialarını belgeleriyle ortaya koyduğunu ancak kumpaslarla karşı karşıya kaldığını belirten Turhan Çömez, demokrasiyle yönetilmeyen ülkelerde huzurun olmayacağını söyledi.

BUGÜN ERDOĞAN'I TANIYAMIYORUM


“Şu anda tek adam yönetiminin, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hakim olduğu bir Türkiye var.” diyen Turhan Çömez, Bandırma-Bursa Demiryolu ihalesiyle ilgili iddiaları şöyle değerlendirdi:

“Medeni bir ülkede bu iddia sansasyon yaratmalı, parlamento toplanmalı ancak gündemden kalktı. Ben Erdoğan'ı iyi tanıyan biriyim, uzun yıllar arkadaşlığımız oldu. Bugün Erdoğan'ı tanıyamıyorum, rasyonel bir siyasetten tamamen kopmuş ve çok farklı bir kimliğe kavuşmuş durumda. Bugünkü söylemlerine bol maaşlı danışman kadrosunun da katkı sağladığını düşünüyorum. Danışmanlar her söylediğini alkışlayan ve her yaptığında keramet arayan kişiler.”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap