SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ı panikleten son anket sonucu! Oy oranında istikrarlı erime...

Erdoğan'ı panikleten son anket sonucu! Oy oranında istikrarlı erime...

28 Temmuz 2022 Perşembe - 14:59




Son anket sonuçları MetroPOLL Araştırma'dan geldi... Erdoğan'ın görev yapış tarzına ilişkin son anket sonucu Erdoğan'ın oy oranında istikrarlı bir erimeyi de ortaya koydu. İşte son anket sonuçları...





Anket araştırma şirketleri son anket sonuçları ile kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. MetroPOLL Araştırma tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görev onayına ilişkin son anket sonucu paylaşıldı. Son anket sonuçları değerlendirmesine göre, temmuz ayında Erdoğan’ın görev onayında 5 puanlık bir gerileme olduğu ortaya çıktı.

MetroPOLL Araştırma son anket çalışmasında katılımcılara, “Genel olarak düşündüğünüzde Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?” sorusu yöneltildi. Erdoğan görev yapış tarzını “Hayır onaylamıyorum” diyenlerin oranı yüzde 53,7 iken “Evet, onaylıyorum” diyenler ise yüzde 41,5 çıktı.

Yazar İhsan Dağı ise son anket sonuçları verisini sosyal medya hesabından değerlendirdi. Dağı, “Asgari ücret ve memur-emekli zamlarına, NATO’nun Madrid zirvesinden ‘zaferle dönüş’ anlatılarına rağmen 5 puanlık kayıp geri döndürülmesi zor bir sürece işaret ediyor gibi…” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap