SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ı en çok zorlayacak rakip belli oldu: Ne İmamoğlu ne Yavaş!

Erdoğan'ı en çok zorlayacak rakip belli oldu: Ne İmamoğlu ne Yavaş!

25 Şubat 2022 Cuma - 19:48




Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük rakibi belli oldu. Geçim sıkıntısı sorunu,Erdoğan'ın tüm rakiplerinden daha büyük bir tehdit.





Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına Millet İttifakı’nın kimi çıkaracağı henüz belirsizliğini koruyor. Vatandaşlar ise Erdoğan'ın rakibiyle değil kendi sorunlarıyla ilgileniyor.  

Yapılan son çalışmalarda “Size göre ülkemizin en büyük sorunu nedir?” sorusuna vatandaşların yarısından çoğu hayat pahalılığı cevabını verdi. Vatandaş geçim sıkıntısını kendi gündeminin en başına koyarken bunu işsizlik, adaletsizlik ve ahlaki sorunlar takip etti. 

Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre, hayat pahalılığı ve işsizlik sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten isminin açıklanmasını istemeyen uzman "Bana göre de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük sorunu ve rakibi bunlar. A'dan Z'ye yapılan zamların gerekçeleriyle vatandaş ilgilenmez. Onlar pazardan, marketten ucuz ürün alıp evine götürebiliyor mu ona bakar. Evde iş bulamadığı için halen tüketici olan çocukları için iş bulunmasını ister. Bu sorunlar çözülmeden iktidar partisi beklediği oy oranının çok altında oy alır" dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap