SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan Yıldırım'a şeref madalyası

Erdoğan'dan Yıldırım'a şeref madalyası

13 Temmuz 2018 Cuma - 12:04




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 27. ve son Başbakanı Binali Yıldırım'ı Devlet Şeref Madalyası ile ödüllendirildi.





HABERLER»GÜNDEM»F5HABER»13 Temmuz 2018 Cuma, 08:31

Başkan Erdoğan'dan Yıldırım'a şeref madalyası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 27. ve son Başbakanı Binali Yıldırım'ı Devlet Şeref Madalyası ile ödüllendiriyor. Madalya töreni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılıyor...

Başkan Erdoğan'dan Yıldırım'a şeref madalyası

Törende Binali Yıldırım'ın hayatını anlatan kısa film gösterildi.
Binali Yıldırım'ın bu sırada gözlerinin dolduğu görüldü.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla devam ediliyor...

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sayın Binali Yıldırım, 2002'den beri ülkemizin kalkınması, ülkemizin refahı için ortaya koyduğu çabayla gönlümüzde müstesna bir yer edinmiştir. Bizim burada takdim ettiğimiz madalya sadece devletimiz ve halkımız adına gösterilen fedakarlıklar karşısında fedakarlık nişanesidir.

Vatanına imanla bağlı, milletine gönülden sevdalı hizmet ehlini, yeni projeler, yeni eserler ve çok daha büyük projeler için teşvik etmektir.
4 Temmuz'da yayımlanan 698 sayılı kanun hükmünde kararname (KHK) ile 'Devlet şeref madalyası, devlet övünç madalyası ve devlet üstün hizmet madalyası ile devlet nişanı, cumhuriyet nişanı ve liyakat nişanı verilecekleri doğrudan tespit etme' yetkisi Cumhurbaşkanı'na verilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap