SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan TÜSİAD'a tepki "Herkes haddini bilecek"

Erdoğan'dan TÜSİAD'a tepki "Herkes haddini bilecek"

07 Mayıs 2019 Salı - 12:14




Erdoğan "Bazı iş adamı grupları garip garip açıklamalar yapıyor. Bunlar normalleşmeyi getirmez, anormalleşmeyi getirir. Yanlış yapıyorsunuz, önce herkes haddini bilecek" dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine dair açıklamalarda bulundu. YSK kararına tepki gösteren kişileri eleştiren Erdoğan, "Bazı iş adamı grupları, dün açıklanan bu karardan sonra baktım ki garip garip açıklamalar yapıyor" dedi.

'YANLIŞ YAPIYORSUNUZ, ÖNCE HERKES HADDİNİ BİLECEK'

Bazı iş adamı grupları, dün açıklanan bu karardan sonra baktık ki garip garip açıklamalar yapıyorlar. Güzel, bundan sonra da tabi ki bizden bu tavırlarınızla, ülkemizin geleceğine yönelik bir normalleşmeyi konuştuğumuz dönemde sizler burada seçim hukukunu işletildiği bir yerde, böyle bir açıklamayı yaparsanız işte bunlar normalleşmeyi getirmez. Bunlar anormalleşmeyi getirir. Yanlış yapıyorsunuz, önce herkes haddini bilecek. Herkes işini yapacak. Ekonomiyle mi uğraşıyorsun? İş adamı mısın? Sen işini yap. Sana düşeni sandığında git kullan. Ama kalkıp da seçim yargısını vermiş olduğu karara, müdahale mahiyetinde açıklamalar yaparsanız bu sizin de nerede olduğunuzu, nereye oturduğunuzu gayet güzel bir şekilde ortaya koyuyor. Müsaade edin de bizim size bakışımız ona göre değişecektir. Biz bu ülkede siyaset yapıyoruz.

"TÜSİAD NE DEMİŞTİ?"

TÜSİAD'ın sosyal medya üzerinden yapılan açıklaması şu şekilde;

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap