SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na "16'lı Masa" yanıtı!

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na "16'lı Masa" yanıtı!

21 Haziran 2023 Çarşamba - 12:54




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Türkiye'nin aydınlığa çıkması için değil 6'lı masa, gerekirse 16'lı masa kuracağım.'' açıklamasını eleştirdi. Erdoğan ''Yetmez bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade, eser, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz.'' dedi.





Erdoğan'ın açıklamaları:

İlk grup toplantısında sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Aziz milletimizin takdiri ile AK Parti'den milletvekili seçilen siz kardeşlerimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Milletvekilliği vazifeniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın. 

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimini muhteşem bir zaferle tamamlamanın bahtiyarlığı içindeyiz. Her bir dava arkadaşıma, teşkilatımızın tüm mensuplarına buradan şükranlarımı sunuyorum. Seçim kararının alındığı 10 Mart'tan itibaren canla başla çalışan temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

İTTİFAK ÜYELERİ VE SİNAN OĞAN'A TEŞEKKÜR 

Buradan beraber omuz omuza mücadele verdiğimiz MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye ve tüm ülkücü kardeşlerimize, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan ve tüm Milli Görüşçülere, BBP lideri Sayın Mustafa Destici ve Alperenler'e. DSP Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal ve arkadaşlarına, HÜDA Par Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Sayın Sinan Oğan'la birlikte tavrını milli iradeden yana koyan herkese teşekkür ediyorum.  

KILIÇDAROĞLU'NA "16'LI MASA" YANITI

Dün İslam dünyasından bir ülkenin, ismini vermeyeceğim, temsilcisi ziyaretime geldi. Dedi ki; Bizde AK Parti'ye çıkan oy yüzde 99. Altılı Masa diyorlar, şimdi gerekirse 16'lı Masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet, irade ister irade. Eser ister, hizmet ister.


Burada ismini sayamadığımız tüm kardeşlerimize, seçim başarımız için çalışmış teşkilatımızın güzide mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Rabbime, şahsıma böyle vefakar yol arkadaşları, dava arkadaşları verdiği için sonsuz hamdüsenalar ediyorum. 

"BİZİM VATANDAŞIMIZIN HAYAT TARZI İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKAMIZ YOK"

Kıyıda kenarda ne varsa oy oranlarına bakmadan masaya topladılar. Proje namına millete elle tutulur tek bir şey sunamadılar. Masa hiçbir zaman bir kumar ve pazarlık masasından öteye geçemedi. Bu masaya ben kumar masası demedim. Noter masası da demedim. Diyen o masanın etrafındakiler. Olay bu kadar acı, bu kadar basiretsiz. Neticesi de ortada. Güya güçlendirilmiş parlamenter sisteme döneceklerdi. Sabah erken kalkanın bakanlık kaptığı ucube sistemi millete dayattılar.

BAŞÖRTÜSÜ İÇİN ANAYASAL DÜZENLEME ÇAĞRISI

Vizyon ve proje açıklarının kapatabilmek için son yılların en kirli seçim kampanyasını birlikte yürüttüler. Videolarla mezhep ve etnik köken fitnesini körüklemeye kalktılar. Hayat tarzı üzerinden vatandaşa korku saldılar. Bay bay Kemal, bizim vatandaşımızın hayat tarzı ile yakından uzaktan alakamız yoktur. O sizin derdiniz. Eğer dürüstseniz, samimiyseniz yeni yasama döneminde başörtü meselesini Anayasa ile teminat altına alalım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap