SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan İslam ülkelerinin liderlerine mülteci uyarısı

Erdoğan'dan İslam ülkelerinin liderlerine mülteci uyarısı

19 Aralık 2019 Perşembe - 12:58




İslam ülkelerinin liderlerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mülteciler konusunda sadece ayet okumanın yeterli olmayacağını icraat yapılması gerektiğini söyledi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya'da düzenlenen Liderler Zirvesi'nde kameralar karşısına geçti.

Burada dünya siyasetine ilişkin önemli açıklamalar yapan Erdoğan, Türkiye'nin mülteciler konusundaki hassasiyetini anlattı ve İslam ülkeleri arasında birlik olması gerektiğini söyledi.

3 MİLYON 700 BİN SURİYELİ KARDEŞİMİZİ ALDIK

Arap Birliği'nin Türkiye'ye karşı küstah açıklamalarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3 milyon 700 bin Suriyeli kardeşimizi varil bombalarından kaçıyor diye aldık, almayalım mı?" diye sordu.

AYET OKUMAKLA OLMUYOR


Erdoğan, "Siyasiler olarak adaletli davranmamız lazım. Yoksa, Esteîzü billah bismillah Va'tasımû bihablillâhi cemîân ve lâ teferrakû ila ahiri ilahiye... Olmuyor. Hepiniz toptan sımsıkı Allah'ın ipine sarılın. Tefrikaya düşmeyin. Ayet-i kerimeyi okuyunca güzel ama icraata gelince bir şey olmayınca Allah bize nusretini göndermez. Thank you" diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap