SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a: Seni de alalım bu işe

Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a: Seni de alalım bu işe

06 Ekim 2022 Perşembe - 15:48




Avrupa Siyasi Topluluğu Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir araya geldi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Çekya'nın başkenti Prag'da başlayan Avrupa Siyasi Topluluğunun (AST) ilk toplantısı 44 davetli Avrupa ülkesinden 43'ü lider düzeyinde temsil ediliyor. Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, ülkesindeki meclis çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadığı öğrenilmişti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un mayıs ayında yaptığı öneriyle düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu'nun (AST) toplantısına 27 Avrupa Birliği (AB) ülkesinin yanı sıra Avrupa kıtasından 17 ülke davet edilirken sadece Rusya ve Belarus davet edilmedi.

“SENİ DE ALALIM BU İŞE”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan gerçekleştirdiği görüşme öncesi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ayaküstü görüştü.

Görüşmede Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasında ilginç anlar yaşandı.


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a “Seni de alalım bu işe” demesi dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap