SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'a yönelik çirkin sözlere soruşturma! Savcılık harekete geçti!

Erdoğan'a yönelik çirkin sözlere soruşturma! Savcılık harekete geçti!

09 Ağustos 2022 Salı - 20:00




Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesinde bir grup taraftarın alkol alıp ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik haraketlerde bulunması sonrasında savcılık harekete geçti.





Dün akşam Fenerbahçe- Ümraniyespor maçı öncesinde bir grup taraftar Kadıköy'de toplanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaretlerde bulundu. Bir restoranda oturan ve alkol alan taraftarlar, yemek yedikleri sırada sözde tezahüratlarda bulundu.

Küfürlerin havada uçuştuğu o tezahüratlarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da ağzı alınmayacak hakaretler edildi.

Alkol alıp, Cumhurbaşkanı için edep dışı sözlerle küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, bir yandan da alkış tuttu.

BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medyaya düşen küfürlü tezahüratlar çok sayıda vatandaşın tepkisini çekti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı skandal tezahüratlarla ilgili harekete geçti. Başsavcı İsmail Uçar'ın talimatı üzerine, küfürlü tezahürat yapan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.


GÖRÜNTÜLER İNCELENİYOR

Savcılık, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne şüphelilerin tespit edilmesi için talimat verdi. Kadıköy'deki bir mekanda hakaretler yağdıran şüpheliler kamera görüntülerinden tespit edilmesi çalışmaları devam ediyor. Çalışmayı İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yürütüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap