SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan ve Demirtaş’ın hesaplarına 1000 TL!

Erdoğan ve Demirtaş’ın hesaplarına 1000 TL!

14 Temmuz 2014 Pazartesi - 13:25




Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan, seçimdeki rakipleri Başbakan Erdoğan ve HDP Eşgenel Başkanı Selahaddin Demirtaş’a “centilmenl





İhsanoğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için bağış ve yardım toplanma döneminin başlamasının Erdoğan ve Demirtaş’ın destek hesaplarına “sembolik” olarak 1000’er TL yatırarak “Seçim kampanyası döneminin centilmence geçmesi” mesajı verdi. İhsanoğlu’nun kendisi adına açılan destek hesabına da bağışta bulunduğu öğrenildi. DEMİRTAŞ'TAN ESPRİLİ TEŞEKKÜR Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanı seçiminde rakibi olan Erdoğan ve Demirtaş’ın hesabına ‘sembolik’ olarak biner TL para yatırmıştı. İhsanoğlu'nun bu jestine Demirtaş’tan ilginç bir cevap geldi. Demirtaş Twitter hesabından İhsanoğlu’na, "Hocam zahmet etmişsiniz, teşekkür ederim, yalnız öbüründe çok var ondan, hepsini bana yatırabilirsiniz rahat olun." mesajını gönderdi. BAŞBAKAN ERDOĞAN İADE ETTİ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim çalışmaları için açılan destek hesabına Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan gelen bin liralık bağışı iade ettiği bildirildi. Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakanımızın talimatıyla, Cumhurbaşkanlığı seçim hesabına dahil edilmeyen bu bağış, teşekkür edilerek, Sayın İhsanoğlu'na iade edilmiştir" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap