SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan sinyali vermişti: Stokçulara ağır cezalar geliyor

Erdoğan sinyali vermişti: Stokçulara ağır cezalar geliyor

10 Aralık 2021 Cuma - 15:33




Erdoğan'ın sinyalini verdiği stokçuluğa ağır cezalar geliyor. AK Parti grubu harekete geçerek Meclis'e yasa teklifi sunacak.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sinyalini verdiği stokçuluğa cezai müeyyide uygulaması Meclis'e geliyor.

Katar ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, stokçuluğa ilişkin, ''Kim olursa olsun, her alanda stokçuluk yapanın tepesindeyiz. Bundan sonraki süreçte cezai müeyyidelerin çok daha yüksek olacağının sinyalini şimdiden veriyorum'' açıklamasında bulunmuştu. AK Parti harekete geçti.

Bugün TBMM'ye sunulması beklenen düzenlemenin ay içerisinde yasalaşması bekleniyor.

Erdoğan, stokçuluğa ilişkin şu anda kimi ürünlerde görülen fiyat artışlarının bir sebebinin küresel emtia fiyatlarının yükselişi, bir sebebinin de piyasadaki açgözlü fırsatçılar olduğunu ifade etti.

Bu durumun özellikle de stokçuluktan kaynaklandığını anlatan Erdoğan, "Bütçe müzakerelerinden sonra hemen bir yasal düzenleme yapacağız ve bu stokçuların üzerine ciddi manada gideceğiz. Bundan sonraki süreçte cezai müeyyidelerin çok daha yüksek olacağının sinyalini şimdiden veriyorum.'' demişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap