SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan konuşmaya başlayınca gelip uyardılar: Canlı yayında değiliz

Erdoğan konuşmaya başlayınca gelip uyardılar: Canlı yayında değiliz

26 Nisan 2022 Salı - 16:00




Kararları açıklamak için kameralar karşısına geçen Erdoğan'ın konuşmaya başlamasının ardından yayına müdahale eden bir görevli, "Sayın Cumhurbaşkanım şu anda canlı yayında değiliz" diyerek uyardı.





AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu toplantısı sonrası kameralar karşısına geçti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salgının etkisini yitirdiğini ve alınan yeni kararları duyurdu.

ERDOĞAN'I CANLI YAYINDA UYARDI

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmaya başladığı anda ilginç bir gelişme yaşandı. Yayına müdahale eden bir görevli, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kulağına eğilerek "Sayın Cumhurbaşkanım şu anda canlı yayında değiliz" diyerek uyardı. Ancak o anlar, televizyon ekranlarında canlı olarak verildi.

"MASKE YASAĞI KALKTI"

Bilim Kurulu'nun son kez toplandığını belirten AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "3 yıldır çeşitli kapsamlarda uygulanan kapalı mekanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir. İleri yaşlardaki kişiler ile kronik hastalığı olanların maske kullanmaya devam etmeleri yönündedir" açıklamasında bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap