SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan’ın eski danışmanından dikkat çeken açıklama

Erdoğan’ın eski danışmanından dikkat çeken açıklama

13 Aralık 2019 Cuma - 12:57




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki, Ahmet Davutoğlu'nun parti kurmasından çok "FETÖ'den dönen Hüseyin Gülerce'nin, AK Parti'yi savunma gayretinin iktidarı yıpratacağını" yazdı.





Karar gazetesi yazarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı Akif Beki, AK Parti iktidarına ‘verilen zararlarla’ ilgili yazdı. FETÖ’nün cemaat olduğu dönemlerde iki numaralı ismi olan Hüseyin Gülerce’nin, parti kuran Ahmet Davutoğlu’na yönelttiği eleştirilere değinen Akif Beki, şunları yazdı:

“Bir yanda; başbakanlık ve genel başkanlık yapmış, iktidara hatırı sayılır emeği geçmiş Ahmet Davutoğlu ayrı parti kuruyor.

Diğer yanda ise 40 yıl alkış ağalığını yaptığı FETÖ çıkmaza girince, dümeni iktidar şakşakçılığına kıran her devrin amigoları... FETÖ'den dönen Hüseyin Gülerceler... ‘Anlaşılan Davutoğlu, FETÖ'den intikal eden 'belgelerle' bir saldırı başlatacak. Ardından Ali Babacan'a alan açılacak’ kara propagandaları döşeniyor.

Gülerce, demokratik yarış için ayrı siyasi parti kurmayı, FETÖ güdümlü yasadışı, gayrimeşru ve antidemokratik saldırı gibi gösteriyor.

İktidara yaranıp ödüllü aferin kapmaya oynayanlar, Babacan ve Davutoğlu'na sataşmayı kestirme yol haline getiriyor vesair.


Hadi söyleyin, Erdoğan'la AK Parti'ye asıl zararı bu ikisinden hangisi veriyor?

Üstü kapalı kalmasın peki. Gülerce'nin sunduğu hizmet, savunma gayreti içine girdiği AK Parti'ye mi daha çok yarar, yeni parti kuranlara mı? Hangisi için daha hayra ve makbule geçer?”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap