SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan: İlk etapta 4,5 milyon doz aşı gelecek

Erdoğan: İlk etapta 4,5 milyon doz aşı gelecek

25 Aralık 2020 Cuma - 14:00




Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk etapta 4.5 milyon doz gelecek. Toplam anlaşmamız 50 milyon doz." dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

PUTİN'İN AÇIKLAMALARI

Bu ifadeler aslında kendini ifade eden ifadelerdir. Sayın Putin'i tanıdıktan sonra kendisini aynen bu şekilde tanıdım. Gerçekten özü sözü bir. Verdiği sözünde duran, ikili ilişkilerinde gerçekten hiçbir devletle neredeyse bu tür münasebetlerimizi güçlü götürebildiğimiz ülke nadidedir.

Hedeflerimize de aynı kararlılıkta yürüyoruz, yürüyeceğimize de inanıyorum. 


TÜRKİYE'YE GELECECEK KORONAVİRÜS AŞILARI

Ben bir tıp mensubu değilim, kendi danışmanlarım ve sağlık kurulum var. Kendilerinden edindiğim bilgilere göre; ilk etapta 4.5 milyon doz gelecek. Toplam anlaşmamız 50 milyon doz. 

Aşılama sürecinin başlamasıyla beraber kendisinin de aşı yaptıracağını söyleyen Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Ben tıp mensubu değilim, benim alanım ekonomi. Ama ülkemin başkanıyım. Tabi başta kendi danışmanlarım doktor olarak profesör danışmanlarım var. Sağlık kurulum var, bunun yanında Bakan'ım var. Kendilerinden edindiğim bilgilere göre, Çin'den gelecek olan anlaşmamız 50 milyon.

Öncelikle sağlık elemanlarımız olmak üzere, bu aşılama sürecini başlatacağız. Aşı geldiğinde tüm arkadaşlarımız ile birlikte aşı olacağız  Aşı olacağımı yine bir Cuma çıkışı açıklamıştım. Tüm vatandaşlarımı da bu hassasiyete davet ediyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap