SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan eski dostu Çömez'e çok kızacak: Biz de neden huzur yok diyoruz

Erdoğan eski dostu Çömez'e çok kızacak: Biz de neden huzur yok diyoruz

26 Nisan 2022 Salı - 12:43




Gezi Parkı davasında verilen kararları eleştirilirken Erdoğan'ın aynı akşam 'adalet' konuşması gündeme oturdu. Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez'in de konuyla ilgili paylaşımı dikkat çekti.





Gezi Parkı davasında Osman Kavala'ya müebbet; Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Can Atalay, Mine Özerden, Yiğit Ali Ekmekçi, Tayfun Kahraman'a da 18’er yıl hapis cezası verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı akşam 'adalet' konuşması gündeme otururken yapılan konuşmayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski yol arkadaşı eski AKP milletvekili Turhan Çömez'den imalı bir paylaşım geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Yüksek Yargı Temsilcileri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. "Devlet işleyişinde her işin başı adalettir. Adalete güven gelişiyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adaletin olmadığı yerde huzur olmaz, güvenlik olmaz, kalkınma, ilerleme, refah olmaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru Op. Turhan Çömez'in Erdoğan'ın sözlerine verdiği yanıt sosyal medyaya damga vurdu. Paylaşıma beğeni yağdı.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap