SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan 'en modern şartlarda hizmet verecek' diye duyurmuştu: 8 ayda su akıtmaya başladı

Erdoğan 'en modern şartlarda hizmet verecek' diye duyurmuştu: 8 ayda su akıtmaya başladı

11 Ağustos 2022 Perşembe - 17:06




Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “en modern şartlarda hizmet verecek” diyerek açılışını yaptığı Gaziantep Havalimanı yeni terminal binası 8 ayda su akıtmaya başladı.





Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde bulunan havalimanı, 2019’da yetersiz bulunduğu iddiasıyla yenilendi. Cumhuriyet'ten Ali Can Polat'ın haberine göre, mevcut terminalin yanı başına iki katlı yeni bir havalimanı terminali yaptırılırken yıllık 6.5 milyon yolcu kapasitesi olduğu vurgulandı. Gaziantep’in kurtuluş tarihinin de yıl dönümü olan 25 Aralık 2021 günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yaptığı toplu açılış töreniyle hizmete açılan yeni bina aradan geçen 8 ayda turizme ve hizmet anlayışına yakışmayacak görüntülere sahne oldu. Havalimanı’nın üst katındaki giden yolcu bölümünde tesisat borularından sızan su yolcuların bekleme alanına damladı. Yeni binadaki bu soruna geçici çözüm bulan havalimanı yönetimi su damlayan noktalara yolcuların güvenlik noktalarından geçerken kullandığı kutuları koyarak önlem aldı.

Erdoğan duyurmuştu

Erdoğan havalimanının açılışını sosyal medya hesabından “Büyüyen ve gelişen Gaziantep’in hava ulaşımı ihtiyacını en modern şartlarla karşılayacağına inandığım; katlı otoparkı, körüklü apronu ve diğer birimleriyle Gaziantep Havalimanı yeni terminal binasını da resmen hizmete aldık...” notuyla duyurmuştu

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap