SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan Arap medyasında manşet: 'Kardeş ülke'

Erdoğan Arap medyasında manşet: 'Kardeş ülke'

18 Temmuz 2023 Salı - 13:28




Körfez turunun ilk durağı Suudi Arabistan'da birçok anlaşma imzalandı, Veliaht Prens Selman Togg sürdü. Ziyareti ilk sayfadan sunan Arap medyası, dikkat çekici yorumlara yer verdi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez ülkeleri turu Suudi Arabistan'dan başladı. Veliaht Prens Muhammed bin Selman tarafından resmi törenle karşılanan Erdoğan, Cidde'nin ardından Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne geçecek.

Arap medyası beklendiği gibi ziyareti manşetlerinden veriyor. Suudi Arabistan'ın El Ahbar gazetesi, 'Erdoğan, Suudi Arabistan'ın en önemli Körfez ülkesi olduğunu vurguladı' manşetini attı. Başta enerji, savunma ve medya olmak üzere bir dizi anlaşmanın imzalandığını aktaran gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Veliaht Prens'in Ankara-Riyad ilişkilerini geliştirmenin yollarını aradığını yazdı.

El Ahbar gazetesi, ayrıca 'Muhammed bin Selman Erdoğan'la birlikte Togg sürdü' başlıklı bir habere yer verdi. Okuyucularına Türkiye'nin ürettiği elektrikli otomobile dair bilgiler veren gazete, Veliaht Prens Selman'ın Erdoğan'ın hediye ettiği araçlardan biriyle Cidde'deki konutuna gittiğini yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap