SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan aniden söyleyeceği sözü unuttu! Akar yanına gelerek hatırlattı

Erdoğan aniden söyleyeceği sözü unuttu! Akar yanına gelerek hatırlattı

08 Aralık 2021 Çarşamba - 12:30




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti sonrasında Katar'da kalan Türk askerine veda ederken sözlerini unuttu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yanına gelerek unuttuğu sözleri hatırlattı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani’nin davetine icabetle, Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komite’nin Yedinci Toplantısı vesilesiyle, Katar’a resmi ziyarette bulundu.

Görüşmenin ardından iki ülke arasında 15 anlaşma imzalandı. Ziyarette Katar ve Türkiye arasında imzalanan 15 milyar dolar değerindeki swap anlaşması da uzatıldı. 

AKAR ERDOĞAN'IN YANINA GELDİ

Katar ziyaretinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da yer aldı. Katar ziyareti sonrasında Türkiye'ye dönmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da kurulan Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da kalan Türk askerine 'kalın sağlıcakla' dedikten sonra Hulusi Akar Erdoğan'ın yanına geldiği görüldü. Yanına gelerek Cumhrubaşkanı Erdoğan’a, unuttuğu sözleri hatırlatan Akar, “Bir Allahaısmarladık derseniz sağ olun derler” dedi. Erdoğan, Türk askerine, "Allahaısmarladık" dedi. Türk askeri ise "sağolun" yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap