SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erciyes’ten fahri doktora

Erciyes’ten fahri doktora

02 Ağustos 2014 Cumartesi - 14:40




Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) senatosu Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'ya fahri doktora unvanı verdi.





Senato kararında fahri doktoranın, “Sayın Mihriban Arif kızı Aliyeva’ya insanlık namına yapılan hayır işleri, özellikle dostluk ve kardeşlik, ulusların karşılıklı anlayış içerisinde hoşgörüyle yaşama, Türkiye ve Azerbaycan maddi ve manevi kültürünün ortak toplumsal değerlerinin yaşatılması ve yeni kuşağa aktarılması yönünde yaptığı çok yönlü faaliyetlerden dolayı” verildiği belirtildi. Aliyeva, ERÜ'nün yeni akademik yıl açılışına katılarak cüppe giyip, doktora belgesini alacak. Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur da alınan karar ve daveti, “Sayın Mihriban Arif Kızı Aliyeva, Azerbaycan'ın Saygıdeğer Birinci Hanımefendisi, Haydar Aliyev Fonu Başkanı, UNESCO ve İSESKO'nun hoş Meramlı Elçisi, Azerbaycan Parlamentosu’nun değerli milletvekili” başlıklı mektupla bildirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap