SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erbakan'ın Erdoğan'a o sözleri akıllara geldi: Sen nasıl ekonomistsin?

Erbakan'ın Erdoğan'a o sözleri akıllara geldi: Sen nasıl ekonomistsin?

21 Aralık 2021 Salı - 10:29




Milli Gazete, 'Arşiv Unutmaz' adı altında Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın videolarını yayınlamaya devam ediyor.





Milli Gazete, 'Arşiv Unutmaz' adı altında Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın videolarını yayınlıyor ve bugünkü gelişmelere geçmişten geleceğe ışık tutmaya devam ediyor.

Erbakan Hoca, 2007 yılında bir televizyon programına verdiği mülakatta AKP'nin ekonomi politikalarını sert dille eleştirmişti.

Bugün yaşanan derin ekonomik kriz üzerinden Erdoğan için 2007'de kullandığı "ekonomiyi yok etmek için usta olmak gerek" sözleri tekrar akıllara gelen Erbakan Hoca, şu şekilde konuşmuştu:

"IMF Haim Nahum doktrinini uyguluyor, seni İsrail'e vilayet yapacak. Onun için seni aç bırakacak, işsiz bırakacak, borca esir edecek ve dininden uzaklaştıracak, o bunun görevlisi. Sen gittin imam hatipliyim diye milleti aldatıp anahtarı alıp IMF'ye teslim ettin. O da 5 sene içinde Türkiye'yi mahvetti. Nasıl ekonomistsin sen? Hakikaten 'cehlin bu derecesi için gayret sarf etmesi lazım' diye şairlerden birinin bir sözü var. Onun için ekonomideki bu faciaları meydana getirmek için ekonomi ustası olması lazım. Bir yıkım bu kadar kısa zaman olmaz. Tarım zaten yok olmuş, hayvancılığı yok etmişsin, bütün sanayiyi yok ediyorsun, milli hiçbir müessese bırakmamışsın. Sen nasıl ekonomistsin..."

Beğendim
6
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap