SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erbakan Hoca arşivden konuşuyor: Ekonomik krizi yıllar önce gördü

Erbakan Hoca arşivden konuşuyor: Ekonomik krizi yıllar önce gördü

27 Aralık 2021 Pazartesi - 12:32




Milli Gazete, 'Arşiv Unutmaz' başlığı adı altında Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın videolarını yayımlayarak kamuoyu oluşturmaya devam ediyor.





Milli Gazete, 'Arşiv Unutmaz' başlığı adı altında Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca, gazeteci Ali Kırca'nın 'Siyaset Meydanı' programında AKP'nin iktidara geldiği ilk yıllarda ekonomideki kötü gidişat konusunda önemli tespitlerini hatırlatmaya devam ediyor.

AKP'nin yanlış politikaları sonucu ekonominin büyük darbe aldığını dile getiren Erbakan Hoca, "Özelleştirme diye her şey yok pahasına satılıyor. Hayvancılık yok edilmiş, tarım yok edilmiştir. Ülkemizde açlık korkunç noktaya gelmiştir. Geçim sıkıntısı had safhadadır. Ve üniversite sınavına giren evlatlarımızın ümitleri kırılıyor ve diplomalı işsiz olacak. İşsizlik üretmeyi yakmaktadır" demişti.

Erbakan Hoca, sözlerine şöyle devam etmişti:

"Gerçekler ortadayken bunu örtbas etmek için neler yapılıyor? Gerçekleri örtmek için duble yol temeli atıyor. Sözde yatırım yapıyorlar. Hızlı tren diyor halbuki o hız değil hızlandırılmış trendir. Aslında onu yapabilecek bir karşılığı da yok. Ayırca enflasyon-döviz- faiz konusunda bir aldatmacanın içindeler. Bunlar 367 kişi ama hiçbir zaman iktidar olamadılar. Böyle iktidar olunmaz. Yoksa bu bomba patlar. Yeni krize götürür."

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap