SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erbakan Hoca 27 yıl önce bugünü anlatmış: 'İstikbalin satılması demek'

Erbakan Hoca 27 yıl önce bugünü anlatmış: 'İstikbalin satılması demek'

17 Haziran 2022 Cuma - 09:50




54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 27 yıl önce söylediği sözler AKP'nin icraatları nedeniyle sosyal medyada yeniden gündem oldu.





Sosyal medya platformlarında 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 27 yıl önce TBMM kürsüsünden söylediği sözler sosyal medya kullanıcılarının paylaşması ile yeniden gündem oldu.

Söz konusu görüntülerde Erbakan Hoca "Görülüyor ki ne özelleştirmeyle ne bu yeni vergi kanunuyla ne de Yap İşlet Devret (YİD). YİD istikbalin satılması demek. 200 liraya aldığı elektiriği 1200 liraya satacaksın. 40 sene boyunca millet 200 liralık elektriğe 1200 lira ödeyecek. Böylece istikbali şimdiden satıp parselleyip eziyoruz… Bu böyle gitmez! Asıl meseleyi milletin gözünden saklıyoruz. Ve bu canavar uçurumdan aşağı ülkeyi yuvarlıyor hala dinozorların önünde hatıra fotoğrafıyla bu iş böyle devam edecek sanıyor.”  şeklinde konuşuyor.

ERDOĞAN'DAN ERBAKAN HOCA HAKKINDA SKANDAL MESAJ

Merhum 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca son dönemlerinde  AKP aleyhinde açıklamalar yapmasına rağmen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir çok defa Saadet Partisi ve Erbakan Hoca hakkında "Sen bir taraftan sandalyeyle dolaşacaksın, bir taraftan hastane raporları, şunlar, bunlar çıkarıp göndereceksin, ondan sonra da bu siyasi mücadelenin içerisinde bir şeyler toplayabilir miyim, prim yapabilir miyim, bunun gayreti içerisine gireceksin. Bırakın da artık yetiştirdiğin gençler var. Bunlar yapsın." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

ERBAKAN HOCA ERDOĞAN’A YÜKLENMİŞTİ


Merhum 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca daha öncelerde de AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Onları bazı dış güçler buraya getirdi. Şu andaki dünya düzeninin ve ırkçı, siyonist emperyalizmin güçleri. Batılı, siyonist dünya düzenine bilmeden destek oluyorlar. Yaptıklarının çoğu yanlış. Vergiler ve borçlarla siyonistlere para kazandırıyorlar. Erdoğan siyonizmin veznedarı oldu. O benim öğrencimdi; ama şimdi amacımız onu devirmek.” ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap