SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erbakan böyle uyarmıştı: Sizin elinizde bir ülke düzelir mi?

Erbakan böyle uyarmıştı: Sizin elinizde bir ülke düzelir mi?

05 Mayıs 2022 Perşembe - 13:24




Türkiye’deki başarısız ekonomi yönetimi vatandaşları tükenme noktasında getirirken Necmettin Erbakan Hoca'nın yıllar önceki mesajları bugünlere ışık tutmaya devam ediyor.





AK Parti iktidarı her ay enflasyonu düşürme hikayeleri anlatırken Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tüm çabalara rağmen Nisan ayı enflasyonunu da yüksek açıklama zorunda kaldı. TÜİK Nisan ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini yayımladı. Buna göre yıllık enflasyon yüzde 69,97 oldu. Aylık bazda ise yüzde 7,25'lik artış izlendi. Böylelikle Nisan ayı verileri ekonomist beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

AK Parti yönetimindeki Türkiye ekonomisinde iflas sirenleri çalarken enflasyon da her geçen ay vatandaşın belini biraz daha büküyor. Bu kötü gidişatın nedenini Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan yıllar önce açıklamıştı.

Necmettin Erbakan Hoca'nın yıllar önceki mesajları bugünlere ışık tutmaya devam ederken ekonomideki kötü gidişatın nedeni olarak faizi göstermişti.

NECMETTİN ERBAKAN: FAİZ DÜZENİNİN BEKÇİLERİ

Erbakan Hoca TBMM’deki konuşmasının bir bölümünde, “Hani siz enflasyonu indirecektiniz bre taklitçiler. Sizin gibi faizciler, sizin gibi holdingciler, sizin gibi fakiri ezip, üç beş kişiyi zengin etme düzeninin bekçileri. 60 milyon insanı ezip sadece dışarıya faiz demenin taşeronları, gardiyanları… Sizin elinizde bir ülke düzelir mi?” ifadelerini kullanıyor.


Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap