SON DAKİKA



Haber > Gündem > Enkazdan sağ çıktı, sır oldu: Hafıza kaybı yaşadığını düşünüyoruz

Enkazdan sağ çıktı, sır oldu: Hafıza kaybı yaşadığını düşünüyoruz

20 Ekim 2023 Cuma - 10:36




Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi çıkmamasından dolayı kardeşinin hafıza kaybı yaşadığını düşünerek, umutla gelecek güzel haberi bekliyor.





Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da binlerce insan hayatını kaybetti. Asrın felaketinin ardından birçok insanda depremin üzerinden aylar geçmesine rağmen yakınlarından gelecek haberi umutla bekliyor. Depreme İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde yakalanan İlknur Karaca’nın anne ve babası enkazda kalarak hayatını kaybetti. Karaca, aynı enkazdan çıkarılan 26 yaşındaki kardeşinin enkazdan sağ çıkarıldığını ve ölümcül bir yarası olmadığını iddia etti.

Herhangi bir haber alınamayan ve DNA eşleşmesi çıkmayan Ateş’in ablası Karaca, kardeşinin hafıza kaybı yaşadığını düşünerek gelecek umutlu haberi bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap