SON DAKİKA



Haber > Gündem > Enginyurt'tan Erdoğan çıkışı! Cumhurbaşkanım seni kandırıyorlar

Enginyurt'tan Erdoğan çıkışı! Cumhurbaşkanım seni kandırıyorlar

03 Mayıs 2022 Salı - 15:56




DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şükürsüzlük, tatminsizlik açıklamasına tepki göstererek, Erdoğan'a seslendi: Cumhurbaşkanım seni kaldırıyorlar





DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘şükredeceğiz, tatminsizlik artıyor’ açıklamasını eleştirdi. DP’li Cemal Enginyurt, Erdoğan’a hitaben, “Millet evine ekmek götüremiyor. Memleketten haberin yok.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizde bazı kesimlerde bir şükürsüzlük, tatminsizlik, karamsarlık hali aldı başını gidiyor. Önce elimizdekilere şükredeceğiz, sonra daha iyisi, daha güzeli için çalışacağız.” demişti.

CEMAL ENGİNYURT'TAN ERDOĞAN'A: ŞÜKRETMEYE SARAY'DAN BAŞLA

Çıkışlarıyla öne çıkan Demokrat Parti Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “Sayın Cumhurbaşkanım sen şükretmemizi söylüyorsun. İstersen şükretmeye saraydan başlayalım. Tasarrufu, şükrü önce sarayda kendi etrafınıza öğretin ki hep birlikte şükretmeyi başaralım. Sayın Cumhurbaşkanım tekrar söylüyorum, seni kandırıyorlar, seni aldatıyorlar.” ifadelerini kullandı.

KİME ŞÜKREDİN DİYE SÖYLÜYORSUNUZ?


Cemal Enginyurt tepkisine şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanı yine bizi suçlamış, şükürsüz olmak, tatminsiz olmak, karamsarlıkla suçlamış. Sayın Cumhurbaşkanı kime şükredin diye söylüyorsunuz? Muhtemelen saraydaki beş maaş alanları, bakanlık yaparken 300 bin maaş alanları kast etmiyorsunuz.

Bir eli yağda bir eli balda olanları kast etmiyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanı milletin şükredecek hali mi kaldı? Millet elektrik, doğalgaz faturasını ödeyemiyor. Millet evine ekmek götüremiyor.

Milletin değil şükredecek, evine ekmek götürecek hali kalmadı. Memleket batıyor ama sen görmüyor, Suudi’ye kardeşim demeye, Birleşik Arap Emirlikleri’ne kardeşim demeye devam ediyorsun. Ama memleketten haberin yok millet perişan sayın Cumhurbaşkanım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap