SON DAKİKA



Haber > Gündem > En güçlü adayım!

En güçlü adayım!

28 Haziran 2016 Salı - 11:20




MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, kongre yaptırmamak için bazı güçlerin çaba içerisinde olduklarını öne sürerek, "Ancak şunu bilmesinde fayda





Doğu Anadolu gezisinde Malatya'ya uğrayan Oğan, bazı çevrelerin partiyi bölmek için elinden geleni yaptığını iddia etti, şöyle konuştu: “Şimdi de Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli lehine çekileceğimizi iddia ediyorlar. Bu külliyen yalandır. Biz ilk gün çıktığımızda bu arkadaşlar daha çıkmaya cesaret edemiyorlardı. Biz çıktık bu yolu açtık. İlk bayrağı kaldıran biziz, bu işte de Allah izin verirse neticeyi alan da biz olacağız. Ben şu an en güçlü adayım. Biz güçlendikçe maalesef ki paralel hesaplardan sosyal medyada bize yönelik saldırılar artmaya başladı. Bir takım çevrelerin bize yönelik iftiralarının artmaya başladığını görüyoruz, ancak bunlar bizi yolumuzdan çeviremeyecektir. En güçlü adayım, sonuna kadar da mücadele edecek ve kazanacağım inşallah.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap