SON DAKİKA



Haber > Gündem > En büyük sorun...

En büyük sorun...

26 Ekim 2017 Perşembe - 18:42








İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’de kamu verimliliği ve ihalelerin yönetilmesi noktasında sorun yaşandığını belirterek, “Kimse bunların maliyetlerine bakmıyor” sözleriyle kamu denetçiliği kurumunun bu sorunları çözeceğini vurguladı

KAMUOYUNUN VİCDANIYIZ

Kamu Denetçiliği Kurumu’nun Kurumsal Yönetiminin Geliştirilmesine Destek Projesi kapsamında Trabzon’daki bir otelde ‘Ombudsman Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşuyor’ adı altında bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, “Biz kamuoyunun vicdanını temsil ediyor ve gücümüzü anayasadan alıyoruz” dedi.

OMBUDSMANIN TÜRKİYE’DE İŞİ ÇOK

Kamu Denetçiliği Kurumu’nun düzenlediği toplantıya katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Ombudsmanlığın şimdiye dek Türkiye’de gelişmemiş olmasını antidemokratik yönetimlerle ilişkilendirdi. Soylu, “Ombudsmanlığı Türkiye’de yapmak ile farklı bir ülkede yapmak bir değildir. Türkiye’nin bu anlamda iş yükü çok fazladır” diye konuştu.


KİMSE İNANDIRAMAZ!

Türkiye’nin en büyük sorununun kamu verimliliği ve ihalelerin yönetilmesi olduğunun altını çizen Bakan Soylu, “Hiç kimse beni 2 bin 500 kişilik nüfusu olan ilçede 3 bin 500 metrekarelik karakol olması gerektiğine ikna edemez. Kimse bunların maliyetlerine bakmıyor” diyerek kamu denetçiliği kurumunun bu sorunları çözme noktasında büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap