SON DAKİKA



Haber > Gündem > Emre Cemil Ayvalı: Paylaşılan faturaların bazıları yalan

Emre Cemil Ayvalı: Paylaşılan faturaların bazıları yalan

08 Şubat 2022 Salı - 16:07




AK Parti anıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, ‘’Elektrik faturaları abartılıyor. ‘Geçen ay 300 liraydı, bu ay 2 bin lira oldu’ söylemleri gerçekçi değil" dedi.





Yeni yıl itibariyle elektrik faturalarında kademeli tarifeye geçilmişti. Buna göre, aylık 150 kilovatsaate kadar kullanım yüzde 50, üstü ise yüzde 127 zamlı tarifeden hesaplanmaya başlamıştı.

Ancak şubattan itibaren 150 kilovatsaatlik sınırı 210’a yükseltilmişti. Bazı kentlerde elektrik zammı protesto edilirken, esnaf da fatura miktarlarını camlara asmaya başlamıştı.

 AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'ya göreyse durum 'abartılıyor.'

Ankara Masası'nda gazeteci Fatih Atik'e konuşan Ayvalı, şunları söyledi:

"Elektrik faturaları abartılıyor. ‘Geçen ay 300 liraydı, bu ay 2 bin lira oldu' gibi faturalar, söylemler paylaşılıyor, bunlar gerçekçi değil. Bazı ifadelerin yalan olduğunu, elektrik faturaları üzerinden provokasyon olduğunu düşünüyorum. Ben 115 metrekare evde oturuyorum, 5 kişiyiz. Geçen ay 171 liraydı bu ay 242 liralık fatura geldi, zam orantısında aşağı yukarı gelmiş."


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap