SON DAKİKA



Haber > Gündem > Emniyetten MHP’ye büyük operasyon! Başkan ve yönetimi gözaltına alındı

Emniyetten MHP’ye büyük operasyon! Başkan ve yönetimi gözaltına alındı

17 Haziran 2022 Cuma - 14:03




MHP Diyarbakır il teşkilatının kapısına Genel Merkezin kararıyla kilit vurulurken bugün Başkan Cihan Kayaalp ve yönetim kurulundan bazı isimlerin gözaltına alındığı belirtildi.





MHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nda durum iyice karıştı. Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararıyla kapatılan Diyarbakır MHP İl Başkanlığı’na emniyet tarafında gece operasyon yapıldığı iddia edildi.

Dün Twitter hesabından MHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nın kapatıldığını açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın “MHP Diyarbakır İl Teşkilatımız görülen lüzum üzerine parti tüzüğümüzün ilgili maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedilmiş, il başkanlığımız kapatılmıştır” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİ GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır'da yayın yapan Tigris Haberden Murat Özbilek'in hazırladığı habere göre bugün ise Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Diyarbakır MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp ve bazı yönetim kurulu üyelerinin gözaltına alındığı öne sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap