SON DAKİKA



Haber > Gündem > Emniyet Müdürlüğü'nde deprem!

Emniyet Müdürlüğü'nde deprem!

18 Temmuz 2016 Pazartesi - 12:12




15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimin ardından başlatılan operasyonlarda çok sayıda emniyet mensubu görevden alınarak tutuklandı.





15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde 89 polis görevinden alındı.Görevinden alınanlar arasında 2'nci sınıf 6, 3'ncü sınıf 10 ve 4'ncü sınıf 8 Emniyet Müdürü, 14 Emniyet Amiri, 11 Komiser, 36 Komiser Yardımcısı, 4 polis memuru olmak üzere toplam 89 emniyet personeli bulunuyor.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi’nde darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Siverek Emniyet Müdürü Mevlüt Özbahçe'nin de aralarında olduğu 11 polis açığa alındı.

Sabaha karşı Siverek Kaymakamlığı'na gönderilen yazı doğrultusunda, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Özbahçe, bir başkomiser ile 9 polis memuru bakanlık onayıyla açığa alındı. Görevden uzaklaştırılan emniyet mensupları ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap