SON DAKİKA



Haber > Gündem > Emine Erdoğan: ‘Yılın Annesi’...Bomba kurbanı Hat

Emine Erdoğan: ‘Yılın Annesi’...Bomba kurbanı Hat

14 Mayıs 2012 Pazartesi - 13:56




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Bingöl'de çocuklarını korumak için canlı bombanın üzerine atlayan Hatice Belgin'in kahramanca tavr





Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Rizeli annelerin, ülkenin ve dünyanın tüm annelerinin anneler gününü kutladı. AYRI BİR ANLAMI VAR Erdoğan, bu yıl Anneler Günü'nü kutladığı mekanın kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu ifade ederek, ''Rize Üniversitesi'nin yeni adının, yani Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi adının hem üniversiteye hem de Rize'ye hayırlı olmasını diliyorum. Rize'nin de annesi olan, muhterem kayınvalidem Tenzile Erdoğan'sız bir Anneler Günü geçiriyoruz maalesef. Bu vesileyle memleketinde, topraklarında, Rize'de, annemizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyor, Rabbim'in her şeyden önce bir anne olarak mekanını cennet eylemesini temenni ediyorum'' diye konuştu. ZOR VE MEŞAKKATLİ Emine Erdoğan, ''Hatırlayacağınız gibi Bingöl'de 4 çocuk annesi Hatice Belgin, yanındaki çocuklarını korumak adına, bir teröristin üzerine kapandı ve annelik mertebesiyle birlikte, şehitlik mertebesine inşallah ulaştı. Hatice Belgin, bu kahramanca tavrıyla, anneliğin nasıl bir duygu olduğunu, anneliğin aslında nasıl bizatihi kahramanlık olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Bu vesileyle hem şehit Hatice Belgin'i hem de tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ülkemiz genelindeki tüm şehit annelerine de bir kez daha sabır diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap