A+ A-
Yorum
10

Emine Erdoğan, Pich Chanmony ile İstanbul'da buluştu

Yayın Tarihi: 17.10.2026 - 09:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kamboçya Başbakanı Hun Manet'in eşi Pich Chanmony ile İstanbul'daki Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi. Görüşmede Pich Chanmony, Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı imzaladı. Emine Erdoğan, sosyal medya paylaşımında Chanmony'e gelecek nesillere yönelik ortak sorumluluğa verdiği destek için teşekkür etti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kamboçya Başbakanı Hun Manet'in eşi Pich Chanmony ile bir araya geldi.

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek üzere Türkiye'ye ziyaret düzenleyen Başbakan Manet'le birlikte gelen eşi Chanmony'i Vahdettin Köşkü'nün girişinde karşıladı.

Birbirlerine sarılarak selamlaşan Emine Erdoğan ile Pich Chanmony, köşkün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. İkili, daha sonra köşkte sohbet etti.

Pich Chanmony görüşmede, Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan ve ilk imzacısı Cumhurbaşkanı Erdoğan olan Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı imzaladı.

Daha sonra Emine Erdoğan ve Pich Chanmony, birlikte yemek yedi.

Emine Erdoğan, Pich Chanmony ile İstanbul'da buluştu - Resim: 0

Sosyal medya paylaşımı

Emine Erdoğan, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kamboçya Başbakanı'nın kıymetli eşi Pich Chanmony Hanımefendi ile İstanbul'da bir araya gelmekten mutluluk duydum. Bu özel buluşma vesilesiyle Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı imzalayarak gelecek kuşaklara karşı ortak sorumluluğumuza verdiği anlamlı destek için Sayın Chanmony'e şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler