SON DAKİKA



Haber > Gündem > Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor

Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor

21 Haziran 2022 Salı - 12:28




Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.





Dünyanın en zengin adamı Elon Musk, gündemden düşmüyor. Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, son günlerde Twitter'ı satın almasıyla gündemdeydi. 44 milyar dolarlık Twitter anlaşması sonrasında 1 milyar kullanıcıya ulaşma hedefine ulaşmak istediğini söyleyen Musk, iş hayatındaki başarısını özel hayatına yansıtamıyor.

"ASLA YALNIZ KALMAK İSTEMİYORUM"

Musk, yıllar önce Rolling Stone dergisine veriği röportajda, çocukluğundan beri yalnızlıkla mücadele ettiğini söylemiş ve "Asla yalnız kalmak istemiyorum" demişti.

BEŞ ÇOCUĞUNUN ANNESİYLE ÜNİVERSİTEDE TANIŞTI

Musk, ilk karısı Justine Wilson ile Kanada'nın Ontario kentindeki Queen's Üniversitesi'nde tanıştı. Justine Wilson, o günleri Marie Claire dergini için kaleme aldığı bir makalede dile getirmiş ve Musk'ın onu dondurma yemeye davet ettiğini anlatmıştı. Justine, "Daha sonra fikrini değiştirip çalışmak için evde kalmaya karar verdi, ama "ellerinden damlayan iki külah dondurmayla" geldi. Çift 2008 yılında Kanadalı yazarla evlendikten sonra Los Angeles'a taşındı. Justine Wilson, 2002'de Nevada'yı dünyaya getirdi ancak bebek, 10 gün sonra Ani Bebek Ölümü Sendromu'ndan hayatını kaybetti. Daha sonra ikiz oğulları, Xavier ve Griffin, ardından da bugün 16 yaşında olan üçüz çocukları Damian, Kai ve Saxon dünyaya geldi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap