SON DAKİKA



Haber > Gündem > Elmaçukuru'nda 4 mahalleye ulaşılamıyor

Elmaçukuru'nda 4 mahalleye ulaşılamıyor

13 Ağustos 2012 Pazartesi - 14:26




Samsun’un Atakum ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından en büyük zararı gören Elmaçukuru köyünde 4 mahalleye ulaşım sağlanamıyor.





Atakum’da 7, 8 ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşanan sel felaketlerinde en büyük zararı orman köyü olan Elmaçukuru köyü görmüş, şiddetli yağmur nedeniyle meydana gelen heyelanlar nedeniyle çok kişi mahsur kalmış ve köye ulaşım sağlanamıyordu. Yağmur yağışlarının durmasıyla birlikte Elmaçukuru köyünde İl Özel İdaresi’ne ait iş makineleri ulaşımın sağlanması için çalışmalarına başlarken, henüz ulaşımın sağlanamadığı 4 mahalle bulunuyor. Köye ulaşımın açılan geçici yollarla sağlandığını belirten Elmaçukuru köyü muhtarı Hüseyin Durmuş, “Köyümüze ulaşım sağlanabiliyor. Elektriklerimiz geldi ama suları gelmeyen hanelerimiz var. İl Özel İdaresi’ne bağlı iş makineleri köyümüzde aralıksız olarak çalışıyor. Şuanda ulaşımın sağlanamadığı 4 mahallemiz var. Kanallar ve menfezler büyük tahribat gördüğü için şiddetli bir yağış sonrasında yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap