SON DAKİKA



Haber > Gündem > Elimizi taşın altına koyduk

Elimizi taşın altına koyduk

05 Mart 2015 Perşembe - 00:02




MHP Trabzon İl Başkanlığında yapılan başvuru ile birlikte Ahmet Ömeroğlu MHP Trabzon milletvekili aday adaylığını açıkladı.





Basın toplantısında söz alan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, şunları söyledi: "Bugün burada çok değerli ağabeyimiz Ahmet Ömeroğlu aday adaylığını açıklayacak. Önce Trabzon'umuza, sonra Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SINIRLAR KEVGİRE DÖNDÜ

Demeli'nin açıklamalarının ardından söz alan Ömeroğlu ise "Yaklaşan seçimlere doğru ülkemizin halini birkaç cümle ile ifade etmek istiyorum. Bağımsız kalacağına namusu üzerine yemin eden Cumhurbaşkanı'nın ne durumda olduğunu görü- yoruz. Sınırlarımızın kevgire döndüğü, ekonomizmin tek dudak arasında nasıl yerle bir edildiği süreçten geçiyoruz. Dahili ve harici düşmanlarını- zın nasıl bir işbirliği içinde olduğunu izliyoruz. Bizlere bu yüzden görev düşmektedir. Bu görevi yerine getirmenin en önemli yolu tecrübemizle elimizi taşın altına koymak hasıl olmuştur. Üyesi olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olmaya karar verdim. Kendimi katılımları ile beni şereflendiren dostlarıma emanet ediyorum ve onları da Allah'a emanet ediyorum" diyerek MHP'den aday adaylığını açıkladı.

Öte yandan çok sayıda partilinin katıldığı aday adaylık açıklamasında Ömeroğlu'nun eşinin de yanında bulunması dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap