SON DAKİKA



Haber > Gündem > Elektrik neden kesiliyor?

Elektrik neden kesiliyor?

08 Ocak 2016 Cuma - 10:28




Uğur Bayraktutan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a Artvin’de sık sık yaşanan elektrik kesintilerini sordu.





CHP Artvin Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a Artvin’de sık sık yaşanan elektrik kesintilerini sordu. “Enerji kenti Artvin’de sık sık elektrik kesintileri vatandaşlarımızı isyan noktasına getirmiştir” diyen Bayraktutan, şunları kaydetti: “Artvin ve ilçelerinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerine Artvin halkı anlam verememektedir. Son olarak 31 Aralık 2015 yılbaşı gecesi Hopa ve Arhavi ilçeleri yeni yıla karanlık içinde girdiler. Hopa’nın birçok mahallesi ve köyü, Arhavi’nin tamamı 2015 yılının son gecesinde elektrikler olmadığı için yeni yıla romantik bir şekilde mum ışığında girdi. Sıklıkla yaşanan elektrik kesintileri incelenmeli, gerekli bakım ve onarımlar yapılmalıdır. Artvin ili ve ilçelerinde sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerinin nedenleri nelerdir? Bir enerji kentinin elektrik kesintilerine sıklıkla maruz kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yılbaşı gecesi yaşanan bu mağduriyeti nasıl açıklayacaksınız? Özel bir gün olduğu için ertesi günü resmi tatil olan yılbaşı gününde Hopa ve Arhavi’de elektriklerin olmaması yönetim zafiyeti değil midir?”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap