SON DAKİKA



Haber > Gündem > Elektrik kesintisi protesto edildi

Elektrik kesintisi protesto edildi

31 Mart 2015 Salı - 15:36




Ankara'da Halkevleri üyesi bir grup, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde, oyuncak kedi, kontrol





Ankara'da Halkevleri üyesi bir grup, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde, oyuncak kedi, kontrol kalemi ve prizle protesto etti.

DÖVİZLERLE YÜRÜDÜLER

Halkevleri üyesi bir grup kesintisini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde biraraya geldi. Oyuncak kedi, üçlü priz, kontrol kalemi ile bakanlık önüne gelen grup üyeleri, 'Kedidir, kedi. Gel pisipisi', 'Trafolar açılsın kedilere özgürlük', dövizleri taşıdı.

"BU KESİNTİYİ DE..."

Bakanlık girişine yönelen eylemciler ile güvenlik tedbiri alan sivil polisler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Grup adına açıklama yapan Hadi İskit, "Geçtiğimiz yerel seçimlerde meydana gelen elektrik kesintisini trafoya giren kedilerin üzerine atmaya çalışan Enerji Bakanı, artık bütün ülkedeki elektrik kesini de herhalde tamamen bakanlığı kedilerin işgal etmesine bağlayacak diye düşünüyoruz." dedi.


ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Halkevleri üyeleri 'Gün gelecek devran dönecek, Saray'ında ampüller tek tek sönecek' şeklinde slogan atarak, elektrik kesintisi için yazdıkları şarkıyı söyledi. Yapılan açıklamanın ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'la görüşmek isteyen ve bakanlığa yönelen grubun önü çevik kuvvet ekipleri tarafından kesildi.

Bir süre barikat önünde bekleyen grup, yanlarında getirdiği oyuncak kediyi bakanlık önüne bırakarak, bakanlık önünden ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap