SON DAKİKA



Haber > Gündem > Elazığ'da doktora tehdit: 'Bütün mermileri ağzına boşaltacağım'

Elazığ'da doktora tehdit: 'Bütün mermileri ağzına boşaltacağım'

09 Ağustos 2022 Salı - 14:09




Elazığ'da bir doktor, bir hasta tarafından silahla tehdit edildi.





Gazete Duvar'dan Ardıl Batmaz'ın haberine göre dün öğle saatlerinde Elazığ'da özel bir hastanede meydana gelen olayda MR çektirmek üzere hastaneye gelen bir hastayı muayene eden Nöroloji Uzmanı Dr. Oktay Kapan, hastaya bir sağlık probleminin bulunmadığını söyledi. Aynı hastanın 8 ay önce de MR çektirdiği öğrenildi.

"Beynimde Çip Var, Amerika Beni Dinliyor"

Dr. Kapan, hastanın kasım ayında da hastaneye geldiğini ve "Beynimde çip var, Amerika beni dinliyor. Tespit et çıkar" dediğini söyledi. O günden itibaren hastanın sosyal medya üzerinden ve hastaneye gelerek kendisini tehdit ettiğini belirten Okay Kapan, "Sen nasıl doktorsun, nasıl Hipokrat yemini ettin? Korkun ne?" dediğini aktardı. 

Olaya ilişkin şikayetçi olmadığını belirten Dr. Kapan, "Alıp bırakacaklar ve başıma bela olacak. Nasıl şikayetçi olayım?" diye konuştu. 

"Bütün Mermileri Ağzına Boşaltacağım!"


Dün öğle saatlerinde hastaneye gelen hastaya bir rahatsızlığı olmadığını söyleyen Kapan, "Bir kere çekmişsiniz, ikinciye gerek yok, bir daha para verme" dedi. Ancak hasta, Kapan'ın sözlerine saldırıyla karşılık verdi. 

Belindeki silahına elini uzatan hasta, "Ucunda mermi var, namluya sürdüm. Bütün mermileri ağzına boşaltacağım" dedi. Olayı anlatan Kapan, bu sırada hastanın üzerine atlayarak silahını çekmesine engel olduğunu ve silahı elinden aldığını ifade etti. Olayın ardından Kapan, gözaltına alınan hastadan şikayetçi oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap