SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Her şeye o karar versin istiyorlar"

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Her şeye o karar versin istiyorlar"

19 Mart 2023 Pazar - 14:21




İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel yönetimlerin bütçedeki payının düşmesi konusunda Erdoğan'a göndermede bulundu. İmamoğlu: "Niye? Çünkü her şeye o karar versin istiyorlar" dedi.





İstanbul Büyükşehir Belediyesi, '300 Günde 300 Proje' maratonu kapsamında, 'Başakşehir Atık Su, Yağmur Suyu ve İçme Suyu Yatırımları' için toplu açılış töreni düzenledi. İBB’nin köklü kurumu İSKİ tarafından gerçekleştirilen yatımlar için Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu’nda düzenlenen törende, İBB Başkanı  Ekrem İmamoğlu ve İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa birer konuşma yaptı.

"HER ŞEYE O KARAR VERSİN İSTİYORLAR"

İmamoğlu, 2002’den önce yüzde 11-12'lere kadar tırmanan yerel yönetimlerin bütçedeki payının yüzde 6'nın bile altına indiğini dikkati çekerek, "Niye? Çünkü her şey ona ait olsun istiyorlar, her şeye o karar versin istiyorlar. Buna ne bir insanın aklı yeter ne bir insanın yeteneği yeter. Bu ülkenin değerli insanlarının fikirlerinin katıldığı bütçeyi, yerel yönetimin güçlendirildiği modelleri de 14 Mayıs'tan sonra bu ülkeye biz kazandıracağız. Göreceksiniz bunu” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap